iDeal Bancontact Sofort SEPA Bitcoin KBC/CBC Belfius GDPR/AVG

Free plugins

De hier getoonde componenten zijn gratis te downloaden en bevatten tevens de broncode. Ze kunnen gecompileerd worden met Visual Studio Enterprise 2015. Let wel op dat deze componenten vallen onder de licenties van de applicaties waar ze voor ontwikkeld zijn.

Het gebruik van deze plugins is geheel voor eigen risico. Verwacht aub ook geen ondersteuning bij compileren. Gebruik de broncode om zelf op voort te borduren.

 

Deze plugin voor het automatisch versturen van beoordelingen met Kiyoh werd ontwikkeld voor nopCommerce 3.50:

Actopus.Nop.Plugin.Misc.Kiyoh

 

Deze plugin voor het automatisch versturen van beoordelingen met WebWinkelKeur werd ontwikkeld voor nopCommerce 3.50:

Actopus.Nop.Plugin.Misc.WWK

 

Deze webservice ontsluit de osf database voor gebruik door andere applicaties; (Wij gebruikten deze oa. om orders in te lezen vanuit nopCommerce 3.50.) Let op: deze services draaien op de computer waar osf op staat. Je moet IIS 8.5 geinstalleerd hebben en tijdens het gebruik is je osf database niet toegankelijk vanuit de applicatie osf (dit is omdat osf een exclusieve lock doet op de database). Ze werd initieel ontwikkeld voor osf 4.0.0.969 maar er moeten wel een aantal velden en stored procedures toegevoegd worden voor autorisaties en extra document-informatie. Hierdoor kan het zijn dat je database incompatible wordt met delen uit het osf-programma:

Mail mij als je een copy van de broncode wilt ontvangen.

 

 

Deze plugin genereert een mooiere order layout in de pdf; ze werd ontwikkeld voor nopCommerce 3.50:

Nop.Plugin.PDFServices.FastReport